Comença l’any…2020

Comença l’any…2020

2020 a l'Atlàntida

Comença l’any i també tornen els nous propòsits de menjar més sa i mantenir la línia, sobretot després dels tiberis nadalencs. Aquí us deixem alguns consells per a aquest gener que ara comença…

Realitza cinc àpats a el dia, on totes incloguin un aliment ric en greixos saludables (fruita seca, oli d’oliva, peixos grassos), una proteïna d’alta biodisponibilitat (ou sencer, llet de vaca , peix, carn de vedella, pollastre, arròs) i un hidrat de carboni basat en fruites o verdures de baix índex glucèmic (raïm, prunes, préssec, aranja, prunes, poma; bròquil, col, enciam, ceba, pebrot vermell, mongetes verds, tomàquets, albergínies) o bé cereals integrals. Inclou en tots els sopars una unça de xocolata negra, i una copa de vi negre.

Distribueix els aliments al llarg del dia perquè s’ajustin a les nostres necessitats i bioritme humà: aliments amb més càrrega glucèmica (carbohidrats que aporten més quantitat d’energia en forma de glucosa) en el primer tram del dia (de 6h a 18h), i aliments més estructurals (lactis, carns, peixos, ous i marisc) en el segon tram del dia (de 18h a 6h). Beu aigua de forma abundant, almenys dos litres diaris. Evita aquests aliments: dolços i pastisseria, begudes espirituoses mantegues i llards, fruites excessivament dolços, cafè comú, fregits o arrebossats, productes elaborats amb farines i cereals refinats, formatges i embotits grassos, pasta i patates.

No sembla tan difícil de dur a terme, no? Prova els nostres menús diaris a Atlàntida on trobaràs tot el necessari per encarar aquest començament d’any.

Noticies Relacionades

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top