Atlàntida Vilassar, des del principi fins als nostres dies

Atlàntida Vilassar, des del principi fins als nostres dies

Història Atlàntida Vilassar de Mar

El primer establiment obert a Vilassar de Mar va ser un restaurant per events socials com  casaments i trobades d’empreses. Cap al 1975 es va inaugurar l’Atlàntida a Vilassar de Mar, on es van dedicar a la cuina de mercat i a introduir les pizzes al Maresme, aquest establiment encara avui dia és un referent com a cafeteria i restaurant amb servei de cuina ininterumput.

Al 1995 s’inaugura La Botiga de l’Atlàntida a Vilassar, nascuda de la demanda de poder emportar-se els plats a casa i el servei a domicili.

L’esforç del seu fundador Miguel Ferrer i posteriorment de tota la seva familia, el treball en equip del seu personal i de l’equip de direcció han fet que l’Atlàntida vagi creixent fins els nostres dies. Al 2017 es va inaugurar un nou local Atlàntida al Centre Comercial Mataró Parc,  on els plats amb sabor mediterrani i les pizzes prenen també gran protagonisme. L’ingredient de proximitat i la qualitat de la materia prima són la seva senya d’identitat.

Personal Atlàntida Vilassar

Noticies Relacionades

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top