Plats nous aquesta primavera!

Plats nous aquesta primavera!

Quinoa i ou Atlàntida

Al restaurant  l’Atlàntida estem en continua evolució, cada temporada busquem els ingredients de proximitat que ens ofereix la comarca del Maresme, tant productes del seu mar com de l’horta.

Estem veient un augment notable en la quantitat de persones que busquen productes regionals i de temporada disponibles únicament a través de productors locals o establiments especialitzats. Ens estem allunyant de les compres en grans supermercats generalistes i buscant ingredients únics i nous. Aquests productes són populars perquè són relativament desconeguts per les generacions més joves, que se sorprenen de manera que la natura ens arriba a oferir. Fins i tot els comensals de més edat que de vegades reconeixen aquests ingredients no solen haver-los vist sobre un plat des de fa molts anys. Serà una tendència de menjar nostàlgica que adquirirà importància en 2019.

Aquesta temporada us volem presentar plats de sempre i plats que comencen a despuntar amb ingredients nous que entren amb força com la quinoa, les algues, els cigrons o el sucre sense refinar. També trobem innovació a l’hora de cuinar i preparar aquests plats: els  peixos i ous a baixa temperatura, coccions “al dente” i també es valorarà l’ús del foc i del fum en els plats amb un bon equilibri entre la proteïna i el vegetals. A la nostra carta podeu trobar tapes i plats de sempre, com les croquetes casolanes de l’Atlàntida i altres novetats com poden ser el Magret d’ànec amb reducció de Marsala i encenalls de foie servit amb focaccia, l’ Hummus de cigrons o de remolatxa amb ou a baixa temperatura o la Quinoa amb verdures i ou a baixa temperatura. Els de sempre tampoc hi faltaran, els peixos i el marisc, com el Popurri de musclos i cloïsses a la marinera, les carns amb plats com  el Secret ibèric amb sobrassada i pera confitada i també la pasta i els arrossos. A més a més, l’Atlàntida també és un restaurant conegut per  les  seves pizzes al forn de llenya on cal destacar algunes especialitats com la pizza de gambes i pop o la pizza  de massa negre feta amb farina da carbó vegetal que li dóna un toc i sabor molt especial.

Noticies Relacionades

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top