El grup Atlàntida

Atlàntida-Restaurants és una empresa familiar dedicada a la restauració des de 1967. El primer establiment obert a Vilassar de Mar va ser un restaurant per esdeveniments socials com casaments i trobades d’empreses. Cap al 1975 es va inaugurar l’Atlàntida a Vilassar de Mar, on es van dedicar a la cuina de mercat i a introduir les pizzes al Maresme, aquest establiment encara avui dia és un referent com a cafeteria i restaurant amb servei de cuina ininterromput.

Al 1995 s'inaugura La Botiga de l'Atlàntida a Vilassar, nascuda de la demanda de poder emportar-se els plats a casa i el servei a domicili.

L’esforç del seu fundador Miguel Ferrer i posteriorment de tota la seva família, el treball en equip del seu personal i de l'equip de direcció han fet que l’Atlàntida vagi creixent fins els nostres dies. Al 2017 es va inaugurar un nou local Atlàntida al Centre Comercial Mataró Parc, on els plats amb sabor mediterrani i les pizzes prenen també gran protagonisme. L’ingredient de proximitat i la qualitat de la matèria prima són la seva senya d’identitat.

Durant tots aquests anys el grup ha rebut diversos premis, tals com:
  • Premi al millor plat de menú d'Espanya 2011
  • Tassa d'OR a les millors cafeteries d'Espanya
  • Estrella d'OR a la imatge empresarial
  • Torxa d'OR a la QUALITAT i Al SERVEI
  • 1er Premi Festa de l'Empresari al Maresme
  • Gran PRIX internacional Líder en Prestigi i Qualitat 1999
Utilizamos cookies para ofrecerle la mejor experiencia. Al navegar por nuestro sitio web, acepta nuestro uso de cookies. Saber más